Operasi Dadakan – Amateur Surgeon 4 – Android & IOS Indonesia

23
17



Ini Game si Lucu banget guys gw dah pernah main episode2 sebelumnya, dan ketagihan makanya gw perkenalin ke kalian game Amateur Surgeon 4 yang bisa kalian mainkan di Android dan juga IOS, Semoga gamenya bisa mengisi Weekend kalian hehehe

Subscribe :

Kumpulan Video Game Mobile :

Terima kasih sudah nonton Video Miawaug, Kasih Like, Share jika kalian suka, dan koment apa aja yang kalian suka, gw usahakan untuk membalasnya 🙂

Mau Main game yg gw mainin ?? Check Link Download di bawah :

IOS ►

Android ►

Jangan lupa juga untuk ikutin Sosial Media gw

Facebook ►
Twitter ►
Instragram ►
Ask.fm ►

Website ►

Untuk Email Bisnis kalian bisa masukan di

Email ► miawaug@ gmail [.]com

Thanks Guys….

PAWW….
……………-……-.
…………./…../…
……….-..|……|……|..-.
……../…\../…././…
……..|….|…’`.-..`’…|….|
………_.’..-`….`-..’…_/
…………-‘…………’-.
………./……………..
……….|………………|
………..’.___…..___.’

Intro Music :
– Mark G – Never Let You Go
– Support Mark G:

Outro Music :
– AL’sic ft. Grant Genske – San Francisco [FSTU Release]
• Support AL’sic:

• Support Grant Genske:

Amateur Surgeon 4
By [adult swim]

Perform Surgery on over 100 patients with household tools in Amateur Surgeon: Regenerations!
It’s time to grab your trusty pizza cutter, and start the operation!

Doctor Bleed, pioneer of amateur surgery, is back from the dead. Help him solve the mystery of his sudden resurrection as he spans the globe looking for answers, and saves some unwitting lives along the way.

* Play doctor with more than 100 patients to cut open & operate on!
* Operate on Eyes, Brains, Hearts, Lungs, Robots, Bears, Giant Squids…and more!
* Recruit more than 30 partners with unique and weird special abilities!
* Take on Field Hospital survival mode with high speed surgery!
* Compete against your friends for highscores and achievements!

Take on classic levels from Amateur Surgeon 1-3, remastered and retooled, along with all new operations and a unique story.

Discover more about the history of Alan Probe & Doctor Bleed & the “Bleed Everywhere” Hospital Chain and team up with old and new friends, including a Badger who’s a dab hand at heart surgery and a Dog who is knows a thing or two about healing cuts.

The original surgery simulation game is back, with more weird and wonderful patients, operations and blood!

**Reviews**
“Amazing surgery simulator! I’ve never played anything like this!”
“I love operating on weird patients, it’s funny, though some of them are gross!”
“I really like this game, it is without doubt my favourite”

Thank you for playing. We hope you enjoy the game. Hit us up on social media if you’ve got a suggestion/request/question/concern. Tweet us @AdultSwimGames.

Nguồn: https://keralafolkloreakademy.com/

Xem thêm bài viết khác: https://keralafolkloreakademy.com/game/

23 COMMENTS

  1. Kak regi coba main roberry bob seru dari pada hantu hantu nah bang cupu main semua nya main kak regi sendirian gak main.makanya main itu seru kak regi😎😎😎😎

  2. 2:57 aduh kak Regi ngomong kek gitu aku langsung cobain di jidat aku sendiri dan aku langsung lemes bgtttt😣😣😣

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here